EVO KAKO JE CECIN DEČKO IZGLEDAO DOK JE IGRAO KOŠARKU: Svi gledaju u njegovo lice i čude se, kad CECA OVO VIDI

 


Popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njena objelodanjena veza sa Bogdanom Srejovićem mami pažnju javnosti. Poznato je da je Bogdanov otac slavni atletičar - troskokaš i šampion Evrope Miloš, ali do sada se nije mnogo pričalo o tome da je i Bogdan imao sportskih uspjeha.

Naime, on je igrao košarku i branio je boje kragujevačke Zastave sadašnjeg Radničkog kada su 2004. ušli u prvu ligu. Bio je plejmeker i to vrlo talentovan, ali povreda ga je odvojila od terena.

Bogdan (38) je devet godina mlađi od Cece, bio je u braku sa Zoranom Tasovac, djevojkom Saše Kovačevića s kojom ima kćerku Iskru, a sada se bavi biznisom iako je malo nedostalo da postane poznati košarkaš.

srejovi1

Foto:MN Press

Kako vidimo, Bogdan se dosta promijenio, skoro niko ga ne bi mogao prepoznati na osnovu lica.

Prema svjedočenju Bogdanovog tadašnjeg saigrača, Raška Katića, "to bio lep period, jer je sve bilo lišeno materijalizma i igralo se prevenstveno iz ljubavi prema košarci", nije baš bilo lako i lijepo za taj mladi tim u elitnom društvu. Ali, nije ni Srejoviću bilo svejedno - taman kada se činilo da bi mogao da zaigra za Crvenu zvezdu, povreda ga je odvojila od košarke koju je toliko volio.  

Veliki je navijač Crvene zvezde i to nimalo ne krije.

Novi.ba/Srbija Danas

Primjedbe